Meditations- og soundlounge

Citinsides meditations- og soundlounge et eksperimenterende og sanseligt lydunivers, som danner en kreativ ramme for den gode pause. I loungen inviteres mennesker ind i et rum, et åndehul hvor der er tid nok til at sidde og falde til ro.

Lytterne bliver ført af Anne Eltards live violin og elektroniske soundscapes og guidet af Heidi Friers meditationspoesi. De bliver taget på en rejse i nuet, i sansninger og stemninger.
Kombinationen af soundscapes og meditationspoesi giver en unik klangbund for afslapning og restitution, lytteren skal ikke præstere noget bestemt og kan gennem musikken hengive sig og lade poesien inspirere.

Musikken og poesien er en slags vejledt improvisation og et levende møde med stedet og de mennesker, der er i rummet. Både dem der lytter og dem der evt. arbejder der.

Vi er nysgerrige på hvordan vi som mennesker kan skabe pausetilstande i offentlige rum, hvor der samtidig er bevægelse. Eksempelvis i Dome of Visions og i Vor Frue Kirke, hvor folk kan gå ind og ud, have andre aktiviteter samtidig. Det er et spændingsfelt som svarer til hvad den enkelte oplever i sin hverdag - og dermed en mulig opdagelse af at det kan lade sig gøre - at ånde ud, slappe af - også midt i en travl hverdag.

læs mere her
B
ook event på citinside@gmail.com

 

citinside
citinside